Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Computer starts up then restarts (Safe mode freezes)Every time i turn on my computer within 10 seconds it restarts and repeats the process. When it st


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 BStacks

BStacks

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:57 AM

Posted 19 August 2010 - 11:10 PM

Every time i turn on my computer within 10 seconds it restarts and repeats the process. A box prompts up with an error report saying:

System has recovered from a serious error. I view the technical information it says:

C:\DOCUME~1\Owner\LOCALS~1\Temp\WERf7f2.dir00\Mini082010-01.dmp
C:\DOCUME~1\Owner\LOCALS~1\Temp\WERf7f2.dir00\systdata.xml

I click do not send two boxes have popped up indicating a problem they are:

The procedure entry point JS_IsDebuggerFrame could not be located in the dynamic link library Js3250.dlll
and
The instruction at 0x7c80c621 referenced memory at 0x00df0009. The memory could not be read.

Can some one please help me out here, much thanks; i am running windows xp

Edited by BStacks, 20 August 2010 - 02:18 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,113 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:11:57 PM

Posted 20 August 2010 - 09:28 AM

Have you tried the Lask Known Good Configuration option?

I think it might be a Mozillla issue (damaged), calling for the uninstall/reinstall routine.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users