Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

google redirect and no audio device


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 jaegormley

jaegormley

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:07 PM

Posted 17 August 2010 - 06:26 PM

Hello very helpful people
I couldn't boot yesterday, so I disabled the automatic restart and found out the lz32.dll was corrupt. I removed the hard drive and overwrote the file with a new lz32.dll. When I restarted there was no audio device. While searching for the solution for that, I found out I also had the google redirect virus.

I have already ran tdsskiller, spybot s&d, and malwarebytes anti-malware. All found problems, but the virus is still alive and well. Thanks in advance for any help you can give me

Edited by Pandy, 17 August 2010 - 10:35 PM.
Moved from Malware Removal as no logs are included and Prep Guide not followed ~Pandy


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users