Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Reconnecting to internet after virus attack


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 loiselighthouse

loiselighthouse

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:02 AM

Posted 17 August 2010 - 04:12 PM

My computer at work (church office) was attacked by a computer virus last week. Of course, my antivirus software was shut down. I used the link on your site to clean up the files. I have my McAfee antivirus software back up and going. Only problem is I can't get the computer back online (hooked to the internet). We have wireless laptops on the network and they connect, but with the virus attack and then cleanup I'm thinking some of the settings changed or something. When I open IE or Firefox it gives me a message something about the Proxy Server. I would appreciate any help on how to get it back online.

Thanks so much!!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,558 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:01:02 AM

Posted 17 August 2010 - 04:42 PM

Malware may install a proxy server, changing your browser settings and screwing up your ability to connect to sites.

With IE open...Tools/Internet Options...Connections tab.

Click LAN Settings button...clear everything and click OK. See if that helps.

If so, make the same type of check in Firefox.

Louis

#3 loiselighthouse

loiselighthouse
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:02 AM

Posted 18 August 2010 - 07:40 AM

Thank you sooooo much!!! Worked perfectly!!

Lois




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users