Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Drop Noise While Browsing Internet


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 jrlbc06

jrlbc06

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:09 PM

Posted 30 October 2005 - 09:27 PM

When browsing websites, whenever I go to a new one, the computer will play the drop sound, sometimes more than once. This started about 3 weeks ago, and I don't remember making any changes to my computer that might have brought this on.

I have run adaware, pestpatrol, and my antivirus software, and am virus and spyware free.

I have no idea what is causing this noise, and what to do to get rid of it.

I have also tried other browsers to see if it's an IE only problem. The sound still plays when using other browsers.

My first thought was that it might be some sort of pop-up blocker that was somehow installed, but I don't see one anywhere, and I can still get legitimate pop-ups without authorizing them from the specific site first. Any ideas??

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 gunner

gunner

  • Members
  • 337 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Pensacola, Florida
  • Local time:05:09 PM

Posted 30 October 2005 - 11:07 PM

Probably pest patrol deleting a cookie. Disable the sounds in the program.
Spike's advice: Backup your data routinely.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users