Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Sound No Internet


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 8O75l

8O75l

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:07 PM

Posted 15 August 2010 - 03:11 PM

My XP problem is the same as these:
http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/321770/no-internet-no-sound-device-gray-taskbar/

I was going to follow the steps provided in those pages but decided it would be a lot safer to ask for expert advice.

I don't know how to find out my CPU info but I'll post what I can...
Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3
If there's more you need I can try to find them if I can.

I've scanned for viruses using AVG but didn't find anything.
The problem first occurred after updating some automatic updates on August 13th.

Thanks for you help.

Edited by 8O75l, 15 August 2010 - 03:11 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,090 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:04:07 PM

Posted 15 August 2010 - 03:50 PM

FWIW: You should never...assume that your situation...is akin to a malware situation solved by specific steps provided which worked...on that system.

Start/Run...type devmgmt.msc and hit Enter.

Are there any yellow markings beside any listed components? If so, post the items.

Louis

#3 8O75l

8O75l
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:07 PM

Posted 16 August 2010 - 02:58 PM

no there aren't any yellow markings beside any components.
What should I do now?

#4 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,090 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:04:07 PM

Posted 16 August 2010 - 04:05 PM

I guess that we'll try Am I Infeccted now :thumbsup:.

Louis

#5 8O75l

8O75l
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:07 PM

Posted 17 August 2010 - 12:05 AM

how do I start?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users