Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

My Hyperlink Button Won't Open In My Email Program


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Tech I

Tech I

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:50 PM

Posted 29 October 2005 - 05:00 PM

I'm running a Dell 8250, Pentium 4, 2.78 GHz, 1Gig of RAM

The hyperlink box in my email program will not open for some reason and I'm at a complete loss as to why? I'm using Incredimail but I also have Outlook Express on my pc and the hyperlink box won't open there either. I have the text highlighted and even underlined...the box lights up but when I click on it it doesn't open so that I can paste the URL in. Go Here is highlighted and underlined but again the hyperlink box won't open so that I can paste the URL in that I want to link to. I have searched Google, Microsoft Knowledge Base, and I still can't figure this baby out. I need some expert help here. I'm afraid one of my settings must be wrong. Please help! :confused:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 handplane

handplane

  • Members
  • 20 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Southeast Louisiana
  • Local time:09:50 PM

Posted 29 October 2005 - 06:00 PM

Read Here for Outlook Express.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users