Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

system restore to previous version


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 vrnda

vrnda

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:56 PM

Posted 11 August 2010 - 09:53 AM

hi this is vrnda,new to this site..hope my problem gets solved here atleast....

I downloaded some files from my mail.When i tried to open them i could'nt.So i went for the option saying use web service to open this file.soon after i clicked this option all my program shortcuts changed their icons to internet explorer icon.Every time I try to open a program, IE pops up and asks me if I want to run the program. If I click run then another IE window pops up and the same thing happens again.
I tried restoring previous versions by right clicking,but could'nt find any previous versions there.Please help me sort this out...im in an urgent need!!!
looking forward for your valuable suggestions... :huh:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Kalon Wiggins

Kalon Wiggins

  • Members
  • 102 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Portland, OR
  • Local time:06:26 AM

Posted 11 August 2010 - 01:40 PM

You probably have some malware affecting your system. Start out with a malwarebytes scan and see what it finds.

Here's instructions on how to do that:
http://www.bleepingcomputer.com/virus-remo...alware-tutorial

#3 vrnda

vrnda
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:56 PM

Posted 12 August 2010 - 12:39 PM

hi kalon! i just tried what u suggested.But even the downloaded antimalware file itself is opening with explorer dialog box.It asks if i want to run or save the file...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users