Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Security 2010 - grrrrrrrr :(


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 dlusions

dlusions

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:51 PM

Posted 06 August 2010 - 08:56 AM

Yup - I got that stupid Internet Security 2010 and fakealert trojan :thumbsup: . I read a bunch of forums and did what a lot of them said to do. Install Mailwarebytes and removed viruses and trojans, then I ran combofix and followed that to the T. After all that I thought I was home free, but then I noticed some of my google searches being redirected to some bogus sites. I found the fix for this and reset my local DNS (at least I think it was called that) and reset it back to the default. But something is still wierd on my machine, I can just feel it. So I tried to run GMER to see if it found any hidden rootkits and for some reason my machine crashes and restarts on its own during the GMER scan. I donwloaded a couple other rootkit detectors and the one from Macafee found a few hidden registry keys. Im new to this rootkit stuff so I had no idea what I was looking at. Can someone help me?

Edited by hamluis, 06 August 2010 - 09:00 AM.
Moved from XP forum to Am I Infected ~ Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dlusions

dlusions
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:51 PM

Posted 06 August 2010 - 09:21 AM

Im running Windows XP pro, SP3 on a Dell XPS 720. The strange behavior is that my machine starts to slow down after use and seems to leaking memory (at least that what if feels like). Let me know what type of log you would like me to post. Thanks

#3 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 36,960 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:06:51 PM

Posted 06 August 2010 - 09:55 PM

Hello,

Please follow the instructions in ==>This Guide<== starting at step 6.

Once the proper logs are created, then make a NEW TOPIC and post it ==>HERE<== Since you have run ComboFix, please include the ComboFix log in the new topic. Please be sure to include a description of your computer issues and what you have done to try to resolve them.


If you cannot produce any of the other logs, then please create the new topic anyway, include the information that you were unable to produce the other logs and why and include the ComboFix log along with a description of your computer issues.

Orange Blossom :thumbsup:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users