Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Bot not Crypted error message


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Jonah Two Trees

Jonah Two Trees

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:10 AM

Posted 05 August 2010 - 02:50 PM

Hi

I just logged on this evening and am getting an error message saying 'Bot not crypted' appearing in a small box.

It seems to have done something to firefox as well, so I have had to go back to using explorer (which came up as being blocked by my firewall when I first started up the computer)

I'm not a whizz at sorting these things out - can someone suggest an idiots guide to what I should do?

Many thanks

JTT

Edited by hamluis, 05 August 2010 - 03:07 PM.
Moved from XP forum to Am I Infected ~ Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users