Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

2 problem issues with WinXP


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 rhino1366

rhino1366

  • Banned
  • 524 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:13 AM

Posted 05 August 2010 - 01:07 PM

1st Issue:

Sound settings are shared; no matter, if there's admin account and second is with restricted rights.

2nd Issue:

I'm on SP3; sorting by name / by type - gives nothing, when new files are added.




Please, comment.
-rhino

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 LeveledHead

LeveledHead

  • Members
  • 65 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Middle America
  • Local time:07:13 PM

Posted 05 August 2010 - 04:00 PM

1st issue. Describe how this manifests? Are you having problems going into the volume control on one of the accounts? if so, how are you accessing it, via the taskbar, or somewhere else?

2nd issue. So, you're moving files from one directory to another... but they don't show up? ever? Could you describe your precise steps here?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users