Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I Removed AntivirPro Solution Now Missing 1394 Drivers


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 WillowRun

WillowRun

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:36 PM

Posted 03 August 2010 - 05:16 PM

I removed the virus Antivir Pro Solutions from my laptop, and now i cant connect to the internet. Its says Net Adapter 1394 drivers are missing and not connected to TCP it doesnt received any data but is connected. This virus redirected me from whatever i tried to log on on and still blocks my internet connection. Im running malwarebytes but cant update it because i have dont have a internet connection.. For a second i was able to run in safe mode and access the internet but that isnt working any longer...where to go from here?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 WillowRun

WillowRun
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:36 PM

Posted 07 August 2010 - 01:54 PM

Bump can anyone help please?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users