Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Security tool ? Deja-vu?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 sacapain

sacapain

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:55 PM

Posted 01 August 2010 - 04:31 PM

Bingo!!! This morning it pops up with the warning-You're infected buy this or else you'll get sick and cause the death of thousands of puppies in a second world country!!! (emphasis mine). But this time I don't get a fake Google redirect (from what I can tell) and my Symantec endpoint is malfunctioning and my internet connection icon (bottom right) went missing. I got a notification of new programs installed, of course it "Security tool" but no presence of it in add/remove software.

So now running in safe mode with networking and ran a hijack-this scan....and poof! here I am.

Suggestions? Anyone?

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users