Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Hi,


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 deanitall

deanitall

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:44 PM

Posted 30 July 2010 - 07:41 PM

from southwest Georgia. I believe I have a security issue I need help with but I need to do some more reading on this forum before I post for help.
Dell Dimension 8400, Pentium 3.2 GHz, 1024 RAM, Dell 0GH003 800 MHz, WDC 160 GB SATA HDD, Radeon 300, AT&T DSL, 2Wire Router Model 2701HG-B, Windows XP Home SP3, Previous to Problem: MS Security Essentials

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Pandy

Pandy

    Bleepin'


  • Members
  • 9,559 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:11:44 PM

Posted 30 July 2010 - 08:12 PM

Hello deanitall and :thumbsup: to Bleeping Computer.

Please take a few moments to browse the New User Orientation forum, to help familiarize yourself with how the forum works.

Also, don't forget to check out the Tutorials.
There is a lot of very useful information there.

Do not anticipate trouble, or worry about what may never happen. Keep in the sunlight.

Hide not your talents. They for use were made. What's a sundial in the shade?

~ Benjamin Franklin

I am a Bleeping Computer fan! Are you?

Facebook

Follow us on Twitter


#3 deanitall

deanitall
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:44 PM

Posted 31 July 2010 - 07:15 AM

Thank you for the welcome, Pandy. I will do as you suggested. :thumbsup:
Dell Dimension 8400, Pentium 3.2 GHz, 1024 RAM, Dell 0GH003 800 MHz, WDC 160 GB SATA HDD, Radeon 300, AT&T DSL, 2Wire Router Model 2701HG-B, Windows XP Home SP3, Previous to Problem: MS Security Essentials

#4 boethe

boethe

  • Members
  • 182 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:10:44 PM

Posted 31 July 2010 - 08:31 AM

Welcome to this place. :thumbsup:

Overview Of Bleeping Computer
Before you post about a problem, Some simple guidelines

#5 jgweed

jgweed

  • Staff Emeritus
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:10:44 PM

Posted 31 July 2010 - 10:46 AM

Welcome to BC!
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users