Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can't boot into windows - vgaoem.fon missing


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 MaryBet82

MaryBet82

  • Members
  • 454 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:04:19 AM

Posted 28 July 2010 - 02:13 PM

Sony VAIO GXR600 win2k sp4

Nevermind about my vgaoem question. I got vgaoem.fo_ copied into c:\winnt\system as vgaoem.fon using the win2k install cd and recovery console and then booted into safe mode. Can't boot into windows - the blue screen flashes by, but I think it's a problem w/ a video driver.

The dir command seems to work a bit differently in recovery console. There's no /s. Is the p for reparse what you use to search all the subfolders? Is it "dir p" or "dir /p"?

Edited by MaryBet82, 28 July 2010 - 06:31 PM.

mac 10.6 on macbook pro
WinXP sp2 on Dell 380 w/ 512 MB RAM- currently dead in the water
WinXP tab ed sp 3 on Thinkpad X41 w/ 1.5 GB RAM - lemony flavored
Win2K Sp4 on Sony VAIO GXR600 w/ 512 MB RAM - currently blue screening

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users