Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

display driver stopped responding


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 deadline

deadline

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:25 PM

Posted 27 July 2010 - 12:12 PM

im having trouble when i try to play this game
after nearly five minutes of playing it the game closes itself down and i get a message saying
the display driver nvlddmkm has stopped responding
i have 4gb ram , nvidia geforce gt 240 graphics card and 2.33ghz
im using windows vista 32bit sp2
my computer is a dell inspiron/studio 540
the game im trying to play is two worlds epic edition
if you could offer any assistance please do
and if you want to know anything else just ask

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Hahaz

Hahaz

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:25 AM

Posted 28 July 2010 - 01:13 PM

Check and update your DirectX 9 drivers, as the game your playing might not support DirectX 10. Also check and update your graphics drivers too. If your still having problems, then possibly downgrade the graphic's, as if too many things are on the screen, it may cause the driver to stop responding.

IF still having troubles, try and contact Nvidia support team.


Sincerely,

Hahaz.

#3 deadline

deadline
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:25 PM

Posted 29 July 2010 - 06:15 AM

yea i got it working now
havent had it for about 8 hours with the game
dont know what fixe it but ah well
and thanks for the reply hahaz




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users