Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Left computer on overnigth and this morning low on resources??


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 youngmomma

youngmomma

  • Members
  • 169 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:13 PM

Posted 25 July 2010 - 10:33 AM

I stayed on my computer lastnight for a while and everything seemed to be working fine. I left it on overnight as i do sometimes, and when I woke up this morning it was on a different desktop. I went to shutdown and the only option it gave me was to log off or switch user. so i chose log off and when i did it took me to the normal log in screen. when i tried to log on a box popped up and said unable to load this profile insufficient resources will load a default profile and had a box to click ok. i did a manual shutdown and restarted and then it loaded but had taken away my background picture but now everything "seems" to be working and back to normal. I have been infected before and now to come here first to make sure that this suspicious behavior is not due to a virus or some other infection. I should note that I did a revo pro uninstall yesterday to clear up some space on my comp. I deleted temp files, removed the bits of stuff left over from my recycling bin, and cleared my browsers. I dont know if this has anything to do with it or not? while it was cleaning the leftovers from the recycle bin it took like three hours to do and right at the end a box popped up and said low memory and when i checked my space it was almost depleted completely. but then a couple seconds after revo was done it went back to the normal memory amount....so i didnt think much of it htought it was just because revo was running. now i am not so sure? I am running a dell with xp and have a pentium 4 cpu 3.40 ghz 3.39 ghz 1.00 gb ram service pack 3 and i have a total memory of 465 gb and a total of 426 gb free. please instruct me as to what first steps to take in order to determine what is going on. and if it is a memory issue or a infection. i really do not have much installed on my computer so i dont know what could be the problem. thank you ahead of time for your help. you guys are great :thumbsup: jess

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users