Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet explorer will not load


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 mjalo23

mjalo23

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:07 AM

Posted 22 July 2010 - 08:51 AM

I am unable to open internet explorer.
I had to use the remove antivir solution pro uninstall guide and it seemed to work.
However, after running the full application I am now unable to open internet explorer. I have attempted to open it in the safe mode with network and that does not work either.

All other applications seem to be working fine. I am able to access the Itunes store when the Itunes program opens so I know there isn't a connection problem.

Thanks for your help.

Mike

Edited by hamluis, 22 July 2010 - 08:25 PM.
Moved from Web Browsing to Am I Infected forum ~ Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users