Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

problem with malwarebytes and av security suite


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 bobcatspot

bobcatspot

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:01 PM

Posted 19 July 2010 - 10:39 AM

I have the AV Security Suite Virus and am using Windows XP.
I was finally able to download malwarebytes using an alternative link. As I tried to run it, an Error: 0 window appeared. However, the malwarebytes screen still popped up and allowed me to run a scan.
I then clicked on 'Remove Selected Items.' Malwarebytes removed most infected items but requested that I restart my computer to complete the process. Am I supposed to restart in Safe Mode? I tried restarting in both safe and normal modes, and nothing happened.
I know the virus is still there because when I attempt to re-download Malwarebytes (renaming the exe file to something random) I get more error windows saying Error: Enumerate 2; 3.

Any ideas? Thanks!

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users