Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ncomputing


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Opideousneo

Opideousneo

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:49 PM

Posted 18 July 2010 - 11:24 PM

Hello I have an Nconnecting L130 VTerminal when i try to connect to the server it says I cant connect. I just cant figure it out. If you can please help. That would be great, things I'm thinking about trying. I might redo the firmware or reinstall the software on the server.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 JUICYboy

JUICYboy

  • Members
  • 537 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Anaheim, Ca
  • Local time:09:49 PM

Posted 20 July 2010 - 06:51 PM

How are you trying to connect to the server??? :thumbsup:

Wireless-Ethernet?

Edited by JUICYboy, 20 July 2010 - 06:52 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users