Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Urgent help needed


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Rize

Rize

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:17 AM

Posted 16 July 2010 - 06:53 PM

Hello...I was just on my PC (Windows XP) and I accidentally unplugged the power cord to the outlet, ever since then my computer will not startup, not even in safe mode. I'm not really the best at computers so please bear with me. thanks in advance

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 computerxpds

computerxpds

    Bleepin' Comp


  • Moderator
  • 4,457 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:02:17 AM

Posted 16 July 2010 - 07:26 PM

Hi,

I need to know what your make and model of your computer is and also if you have your original restore CD's that came with the machine? :thumbsup:

sigcomp.png 
If I have replied to a topic and you reply and I haven't gotten back to you within 48 hours (2 days) then send me a P.M.
Some important links: BC Forum Rules | Misplaced Malware Logs | BC Tutorials | BC Downloads |
Follow BleepingComputer on: Facebook! | Twitter! | Google+| Come join us on the BleepingComputer Live Chat too! |


#3 Rize

Rize
  • Topic Starter

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:17 AM

Posted 16 July 2010 - 07:30 PM

i have an eMachines EL100G-02W, i have 4 recovery disks but they can't be used because my computer won't get past the windows xp loading screen :thumbsup:

#4 computerxpds

computerxpds

    Bleepin' Comp


  • Moderator
  • 4,457 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:02:17 AM

Posted 16 July 2010 - 08:00 PM

i have an eMachines EL100G-02W, i have 4 recovery disks but they can't be used because my computer won't get past the windows xp loading screen :thumbsup:


Can you double check that model number i cannot find any thing on it on google and nothing on emachines site. Also what do the disks say on them, is there one that says windows xp on it? if so put it in and start the computer if a message comes and says "to start computer using disc press and key... then do what it says then post back here if you get that far for more instructions. :flowers:

sigcomp.png 
If I have replied to a topic and you reply and I haven't gotten back to you within 48 hours (2 days) then send me a P.M.
Some important links: BC Forum Rules | Misplaced Malware Logs | BC Tutorials | BC Downloads |
Follow BleepingComputer on: Facebook! | Twitter! | Google+| Come join us on the BleepingComputer Live Chat too! |





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users