Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

DLink (DIR-655) not working


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 M_M

M_M

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:09 PM

Posted 16 July 2010 - 03:50 PM

So I just got a new wireless router (DLINK DIR-655) and I've got Time Warner Cable internet service (cable internet) and I can't get it to work. I've got four laptops (3 Vista and 1 using Windows 7) that I want to get on the wireless network and the only reason I've got internet on this laptop is because I have an ethernet cable connected to the wireless router.

When I tried connecting this laptop without the ethernet cable to the network, on the network list, it says "The setting saved on this computer for the network do not match the requirements of the network". Does that mean that I shouldn't be using DHCP or WPA or WPA2 or WEP...? @_@

I didn't have this kind of problem with the last wireless router (which was a DLINK DIR-600) but had to get a new one cuz it caught fire -_-'

Thanks


-Meg

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 computerxpds

computerxpds

    Bleepin' Comp


  • Moderator
  • 4,514 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:01:09 AM

Posted 16 July 2010 - 07:53 PM

I didn't have this kind of problem with the last wireless router (which was a DLINK DIR-600) but had to get a new one cuz it caught fire -_-'


Yeah that is not good! :thumbsup: Ok I had an issue similar to this with Time warner cable, All i had to do was unplug the router and the time warner box and make sure both are connected the way they should be and then turn the Time warner box on and then ture the router on. :flowers:
animinionsmalltext.gif
If I have replied to a topic and you reply and I haven't gotten back to you within 48 hours (2 days) then send me a P.M.
Some important links: BC Forum Rules | Misplaced Malware Logs | BC Tutorials | BC Downloads |
Follow BleepingComputer on: Facebook! | Twitter! | Google+| Come join us on the BleepingComputer Live Chat on Discord too! |




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users