Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

New Trojan Virus KILLAV.KS


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Squid dude

Squid dude

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:00 PM

Posted 15 July 2010 - 11:29 AM

I am on my work computer, which is a Windows Vista Business. I am sort of a tech guy in my small office, but I'm only 17 and working in the summer so I'm not very experienced, just enough to run a few antivirus systems when I see a virus.

The computer is running AVG 9.0 free and Microsoft Security Essentials, I also have installed Malwarebytes. I ran full scans with both MSE and AVG, not surprisingly, AVG came up empty, but MSE detected a trojan called KILLAV.KS. I also am curently running Malwarebytes, which has already been shut down during a scan, but it has discovered numerous malicious objects, most of which are things from work and are useless. Unfortunately it stops before I am able to quarantine the infected files.

After a bit of research i realized it basically went after antivirus programs (I hit myself in the face after I realized that, KILLAntiVirus), I also found it was added to databases this month, so I updated and rescanned everything, still nothing from AVG, and MSE could do nothing but wonder where the virus went after I told it to delete it, then it tells me for the millionth time that it found it again, and then can't find it when I say delete it again.

Please help me out here if you can, thanks a ton in advance,

Jacob

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Squid dude

Squid dude
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:00 PM

Posted 15 July 2010 - 11:36 AM

Sorry, just realized I went into the wrong thread. My apologies.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users