Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

multiple iexplore.exe running as system. popups & volume muted.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 craigspud101

craigspud101

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:10 PM

Posted 15 July 2010 - 08:46 AM

Hi.

I think I'm infected with something. Actually I know I'm infected with something, I just don't know what! Have Sophos on my machine, it's up to date, have scanned with Spybot Search and destroy & Lavasoft adaware. Adaware found a Trojan.Win32.Generic!BT virus and quarantined it.

I also found a new local account on my machine which I've deleted. (It had tried to lock me out of the run registry key by adjusting the perms! Slippery little sucker!)

However now all the scanners say I'm clean but I still get popups and ie is running in task manager. even if i kill it it comes back.

Can somebody please help me?

(XP SP3)

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 craigspud101

craigspud101
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:10 PM

Posted 16 July 2010 - 05:34 AM

Can anybody help me at all please?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users