Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Media Preference Problem!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Cartwright

Cartwright

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:01 PM

Posted 20 October 2005 - 06:48 AM

Hi everyone, I have a problem and I wondered if you guys could help me.
I can not view any videos from WWE.com. What happens is that once I click on something to watch, a "Media preference" or connection speed preference appears.
My problem is that once I select my speed, it instantly returns to the very same page as before.....it again asks for my speed preference.
I do not understand why this happens because it only just started happening a couple of months ago. At first I thought the website was having some difficulties but obviously that is not the case! It only seems to happen on this website as well, for some strange reason.
Just in case you need to know, my computer is using Windows 98 and IE 7.
Thanks in advance for any help, it will be appreciated!

Edited by Cartwright, 20 October 2005 - 06:52 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users