Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Black screen on Vista admin login


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Pat D

Pat D

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:04 AM

Posted 14 July 2010 - 07:55 PM

I have an HP Pavilion M9340f desk top running Vista X64 Service pack 2.

Everything was working fine on Sunday July 11 when computer shut down now when starting computer boots fine to log in screen. When the admin user is selected to log in the screen goes black and all that is seen is the mouse cursor. I have left the computer on this screen for more than an hour to see if the login has slowed. No change after the hour. When logging into a user other than admin, logs in fine, but will not allow any executable file to run. Window live one care does not run, Avast Professional has an error and will not run. Tried to run defogger to start the logging sequence but it will not run just sits their with the working icon showing( more than 20 minutes now.

Any help would be greatly appreciated.

Edited by Orange Blossom, 14 July 2010 - 10:21 PM.
Move to AII as no logs posted and prep. guide not followed. ~ OB


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users