Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Volume Control


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 teresa_katherine21

teresa_katherine21

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:11:56 PM

Posted 14 July 2010 - 02:54 PM

Something's wrong with my Volume Control.
It was fine until one day, while I was listening to music on youtube.com, I couldn't hear the song after 2 minutes.
I restarted the laptop, but the volume didn't work. I opened the Volume Control and saw the wave turn down to 0 although I didn't do anything. I turned it up to maximum and continued listening to music on iTunes. Two minutes later, the wave turned down to 0 again. It continued turning down to 0 after every 2 minutes.
Moreover, when I turn the wave up, I heard the sound of the advertising although I didn't use the internet. I use Firefox, but Internet Explorer popped up some websites. I don't know what's wrong with it.
I used Malware and McAfee to scan for virus, but no virus was found.
I don't know what to do :thumbsup:

Edited by hamluis, 14 July 2010 - 03:28 PM.
Moved from XP forum to Am I Infected ~ Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users