Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

"redirect" problem after spyware removed


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 vangogh

vangogh

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:03 AM

Posted 11 July 2010 - 08:01 PM

Hello everyone,

This is my first post. I did read the helpful hints to consider before posting, but I apologize if this post is redundant or in the wrong place.

On June 4th my computer had a virus that reports that you are infected with a virus. I followed instructions from computer-help sites, including this one, and removed it with Malwarebytes' anti malware and evrything looked fine. However, Google has not worked well since then, and I often get a message "the document has moved, redirecting" which takes me to some other search site like "added success". I have run the full scan of Malwarebytes twice more and it has found nothing.

Thank you for your suggestions.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Budapest

Budapest

    Bleepin' Cynic


  • Moderator
  • 23,573 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:03 PM

Posted 11 July 2010 - 08:23 PM

Go Start > Run > type: "cmd" In the window that appears type: "ipconfig /flushdns". Close the command box.

Also, check the DNS setting on your router as they may have been changed by the spyware.
The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who haven't got it.

—George Bernard Shaw

#3 vangogh

vangogh
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:03 AM

Posted 12 July 2010 - 11:26 PM

Thank you. I took your suggestion; haven't seen the results yet. Thanks for your reply.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users