Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Virus problem, can't go any further


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 uhcougarmusic

uhcougarmusic

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:08 PM

Posted 08 July 2010 - 09:46 PM

Hello, thanks for taking the time to read my problem and any help you may give!

A few days ago I got an attack from a fake Anti-Virus program. I found the remedy to the particular virus or malware(I don't actually know the difference) on this site and followed the instructions. I still had HiJack This and Malwarebyte's Anti-Malwarre installed from the last instance with similar symptoms. Anyway, so I followed the steps given here for that removal and it seemed to have worked until it pretty much came back a few hours later. I ran rkill to stop the process and then ran Malwarebytes to remove it but got a message that it couldn't remove one of the viruses at that time. Now,my problem is that I can't even run Malwarebytes' Anti-Maleware. I'll start the program, get a message asking for approval to run it, and then after okaying it, the program never starts. So I'm kind of at a dead-end without some help now.

Thank you in advance for your help!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 uhcougarmusic

uhcougarmusic
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:08 PM

Posted 26 July 2010 - 04:56 PM

Really!? Almost 3 weeks and NOBODY can help me?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users