Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

"Defense Center" Virus?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 JefreyL

JefreyL

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:28 PM

Posted 08 July 2010 - 09:05 PM

Hi, I'm new to this and also not very familiar with computers. But recently i had a virus call "AV suite security"(appeared as an antivirus). I followed the instructions on this site to remove it, but after removing it i got another virus call "Defense Center". I tried running malwarebytes and spybot in safemode to remove it. First time i finished the scan and removed the problems it found, but the second time around the scan didn't finish (about 50 minutes into it), a window popped up and said there was an error and that the computer needed to shutdown in about 25 seconds. Please help. I would really really appreciate it. Thanks in advance.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 JefreyL

JefreyL
  • Topic Starter

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:28 PM

Posted 09 July 2010 - 05:10 AM

ok, so after many many countless hours, i think i managed to get rid of most of the problems. Right now i have AVG and spywaredoctor on. But i still get redirected from the links i click from google. Also my computer seems to be much slower than before. Although i dont have popups im still getting redirected to other random sites and loading appears slower than usual. Also i now see something call "DrWatson" i dont kno and hope that it isn't another virus. Please help. Thankss!!!!

Edited by Orange Blossom, 09 July 2010 - 02:40 PM.
Move to AII as no logs posted and prep. guide not followed. ~ OB


#3 JefreyL

JefreyL
  • Topic Starter

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:28 PM

Posted 10 July 2010 - 02:59 AM

oki, right now my only problem is getting redirected from sites when i click on links in search engines. and my comp feels slower than before. i tried running malwarebytes and AVG in safemode also, but still no change. any ideas?

#4 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 36,947 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:10:28 PM

Posted 10 July 2010 - 09:18 PM

Please follow the instructions in ==>This Guide<== starting at Step 6.

Once the proper logs are created, then make a NEW TOPIC and post it ==>HERE<== Please include a description of your computer issues and what you have done to try to resolve them.

If you can produce at least some of the logs, then please create the new topic and explain what happens when you try to create the log(s) that you couldn't get. If you cannot produce any of the logs, then still post the topic and explain that you followed the Prep. Guide, were unable to create the logs, and describe what happens when you try to create the logs.

Orange Blossom :thumbsup:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users