Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Symptoms of infection


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 RubberDucky451

RubberDucky451

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:37 AM

Posted 08 July 2010 - 02:54 AM

I've noticed a significant lose of speed in my computer over the past few months. I've cleaned out past computers with viruses and I'm having the same symptoms.

Info:

Running Nod32 on Win7.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 chinkymrsettles

chinkymrsettles

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:37 AM

Posted 08 July 2010 - 08:31 AM

Have you run any virus scans? Malware bytes? Norton? Mcafee? kaspersky?

#3 RubberDucky451

RubberDucky451
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:37 AM

Posted 08 July 2010 - 06:28 PM

Have you run any virus scans? Malware bytes? Norton? Mcafee? kaspersky?


I've ran Malware bytes,Nod32 and spybot. All negative.

:thumbsup:

#4 RubberDucky451

RubberDucky451
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:37 AM

Posted 10 July 2010 - 03:13 AM

Update:

Posted Image

??




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users