Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Spybot blocked


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Captain_70s

Captain_70s

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:38 PM

Posted 07 July 2010 - 05:02 PM

Hey,

Having some problems here, running Windows XP Pro, Sp3.

I can't access Spybot or Malwarebytes or SuperAntiSpyware, I either get a brief hourglass symbol or nothing or, in the case of SuperAntiSpyware a breif glimps of the first loading screen. I can access AVG and Avira Antivir but they don't pick anything up.

I managed to get Malwarebytes to run from a memory stick and that removed some problems (pop-up adverts and re-directing search links) but it hasn't solved this problem and I can't get Spybot to work the same way.

Any advice?

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users