Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Connection Problem?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 BrainyTehBrain

BrainyTehBrain

  • Members
  • 198 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Mississauga, Ontario
  • Local time:09:05 AM

Posted 07 July 2010 - 01:37 PM

Every tens of minutes. Pages just stop loading and I have to pull out the black wire on my router and put it back in and everything loads perfectly again. Why is this happening and how do I fix it

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,723 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:08:05 AM

Posted 07 July 2010 - 01:52 PM

Well...if resetting the router corrects the problem...my guess would be that your router may be failing.

Have you tried removing the router from the equation, connecting directly to the modem?

How long has this situation existed?

Louis

#3 BrainyTehBrain

BrainyTehBrain
  • Topic Starter

  • Members
  • 198 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Mississauga, Ontario
  • Local time:09:05 AM

Posted 07 July 2010 - 01:54 PM

I guess it started yesterday. I started using Opera yesterday, but i doubt thats a part of the problem. My parents use the router for Internet connection for their computer upstairs.

#4 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,723 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:08:05 AM

Posted 07 July 2010 - 02:07 PM

Sooo...you parents' computer has no problems...but yours does, using the same router?

Louis

#5 BrainyTehBrain

BrainyTehBrain
  • Topic Starter

  • Members
  • 198 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Mississauga, Ontario
  • Local time:09:05 AM

Posted 07 July 2010 - 02:10 PM

My parents have been complaining that the internet has been dropping some times. But I haven't tested it yet.

#6 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:01:05 PM

Posted 07 July 2010 - 02:33 PM

Call your ISP, and can you provide the router model number?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users