Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

system restore


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 atwittsend315

atwittsend315

  • Members
  • 23 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:58 AM

Posted 05 July 2010 - 11:42 AM

I recently had my pc cleaned of spyware and malaware by someone at BleepingComputer. The pc was cleaned all infections, but I noticed recently that it slowed down a bit and is not as responsive as when it was clean. I created a new restore point when the pc was cleaned. I am now trying to restore the pc back to that date and it doesn't work. The date is there it goes thru the process but it doesn't work. I even tried doing it in safe mode and that still didn't work. Please advise what steps I should try next.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,277 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:08:58 AM

Posted 05 July 2010 - 12:20 PM

May help: http://www.kellys-korner-xp.com/xp_restore.htm

Scroll down to Troubleshooting System Restore...

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users