Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

toshiba satellite a300 laptop not working


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 saika21

saika21

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:29 PM

Posted 02 July 2010 - 05:48 PM

hi, I have a toshiba a300 laptop and it has now stopped working. it powers on and then goes onto a screen stating its had problems and should i start normally or try to repair. if i select either of these options it loads windows (although the windows picture sign is not showing) and then goes onto a blank screen. Any help is much appreciated.

Edited by saika21, 02 July 2010 - 05:49 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,260 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:07:29 PM

Posted 03 July 2010 - 07:47 AM

It worked properly before? Last time it appeared to function properly?

Can you boot into safe mode?

You have restore capability?

What was the last activity you conducted on the system...before the system stopped working properly?

Louis

#3 saika21

saika21
  • Topic Starter

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:29 PM

Posted 03 July 2010 - 04:15 PM

Thanks for da reply. Yeah it wrked perfectly fine before. It crashed whilst web browsing now it won't work. I've already tried getting into safe mode but dat hasn't worked as it gets a black screen after loading. There's no windows picture sign when its loading. I wnt to see if ders a way I can recover my work




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users