Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Secret Weapons Over Normandy


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Lanscader

Lanscader

  • Members
  • 466 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Colorado, USA
  • Local time:03:45 AM

Posted 16 October 2005 - 10:30 AM

I downloaded the demo for this game, and I ran the system analyzer. It says I have Direct X 9.0, and I need 9.0b. I went to the microsoft site, downloaded and installed 9.0c, and it still says I only have 9.0. I even restarted my comp. It also doesn't think I have a 3D capable graphics card, but I know I do (nVidia 6800 GT). It also says I'm running Win 2000 while I actually have XP Pro. It's not running in compatibility mode, nor is there anything disabled or blocked. Any suggestions?

Lanscader

"Sir Lord Baron von Vader-han?" ~ Eddie Izzard

 


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Lanscader

Lanscader
  • Topic Starter

  • Members
  • 466 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Colorado, USA
  • Local time:03:45 AM

Posted 21 October 2005 - 05:30 PM

I checked Everest, and it says I have 9.0c (4.00.09.0904). I still get the same error.

Edited by Lanscader, 21 October 2005 - 05:30 PM.

"Sir Lord Baron von Vader-han?" ~ Eddie Izzard

 


#3 jgweed

jgweed

  • Members
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:04:45 AM

Posted 21 October 2005 - 06:00 PM

There is a thread in the game forum that I found. Seems others have had the same problems with SP2.
Hope this helps......

http://forums.lucasarts.com/thread.jspa?th...D=1604&tstart=0

Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#4 Lanscader

Lanscader
  • Topic Starter

  • Members
  • 466 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Colorado, USA
  • Local time:03:45 AM

Posted 21 October 2005 - 11:30 PM

Thanks. I got it to work by running one of the programs in the directory. Now I want the game, but maybe for XBOX...

Edited by Lanscader, 21 October 2005 - 11:31 PM.

"Sir Lord Baron von Vader-han?" ~ Eddie Izzard

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users