Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Wireless Internet is enabled, but I cannot connect.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 rondo341

rondo341

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:35 AM

Posted 30 June 2010 - 06:35 AM

Details:

IPv4 Connectivity: Not Connected
IPv6 Connectivity: Not Connected
Media State: Enabled
SSID: OneCare_2885
Duration: 00:09:54
Speed:11.0 Mbps
Signal Quality: (4 out of 5 bars)

I keep getting "This webpage is not available" when I try to access the internet.

Why is it not working and how do I fix it?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Retirednow

Retirednow

  • Members
  • 121 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:35 AM

Posted 01 July 2010 - 12:38 AM

It looks like you do not have a Nework adapter installed. Open Device Manager and see if there are any Network adapters found, if there are, are there any red x's or yellow flags next to the network adapters? Open a command prompt and type the following without the quotes and paste ALL the results back here, "ipconfig /all".




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users