Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Weird Connectivity Issue


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 Snyder

Snyder

  • Members
  • 34 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:05 AM

Posted 28 June 2010 - 03:28 PM

I am connected to my router by ethernet on my desktop. On my laptops, I am connected wirelessly.
Only on my desktop do I see this issue: Quite often, a page will sit at Firefox's "Problem loading page" until I click the "Try Again" button a couple times and it works. This happens to sites like Google, Yahoo!, and many others. Then sometimes, a page will be loading (visibly, you can see the page coming up) for about 3 seconds then switch to that page, where I'll again have to refresh until it works. This only happens on my desktop, which is using a stronger (wired) connection. Why?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 doinmeedin

doinmeedin

  • Members
  • 455 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:11:05 AM

Posted 29 June 2010 - 09:59 AM

Have you tried running FF in it's safe mode status ?

If life is not an option then why are we not given the option in the first place !


#3 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 37,011 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:06:05 AM

Posted 29 June 2010 - 09:49 PM

Hello,

This is likely related to your infection discussed here: http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/327440/recent-slowness/

If you are still experiencing this issue once you have been declared clean, please send a PM to a moderator to reopen this topic.

Orange Blossom :thumbsup:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users