Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Home Network


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 JoeNearns

JoeNearns

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:14 AM

Posted 16 June 2010 - 12:44 AM

I have a New T-Mobile 3G Slide phone that is Wi-Fi capable. I have a home network that is working properly and all computers on the network have internet access.

Now, when I logon to my network and go to my browser I immediately get an error from "[topic="The URL which produced the error message."]http://actsvr.comcastonline.com/nocache/realactsvr.html[/topic]" telling me, " Your operating system is not supported by Comcast's Installation Wizard. Please call 1-800-COMCAST to setup your account."

I called COMCAST and they said, "Huh? :thumbsup: " After clearing their heads they told me that my modem was working fine and I had no problem with them.

Has anyone else had this problem? If so what was the solution?

Thanks in advance to any and all who might answer.

Joseph N.
Tucson, AZ

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users