Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Setup Wireless Router


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Whitney Arruda

Whitney Arruda

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Massachusetts
  • Local time:12:55 PM

Posted 10 June 2010 - 09:56 PM

I just reset my router, and now I can't set it back up.

I have a netgear router, and I've gone to the setup link thing: http://192.168.0.1 and typed in the default username and password but it won't work... I don't know what to do. I can't get wireless anymore. Wtf. Can someone please help? I'm so frustrated! :thumbsup:

Thanks in advance.
x

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Retirednow

Retirednow

  • Members
  • 121 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:55 AM

Posted 11 June 2010 - 01:20 AM

How did you reset your router?

#3 NpaMA

NpaMA

  • Members
  • 635 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Memphis, TN
  • Local time:01:55 PM

Posted 11 June 2010 - 04:20 AM

Not only "how" did you reset, but if you used the back/bottom pin whole, did you hold it for 30+seconds?

#4 Whitney Arruda

Whitney Arruda
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Massachusetts
  • Local time:12:55 PM

Posted 11 June 2010 - 09:23 AM

Okay, I figured it out. The user name was "comcast" and the password was "1234". I guess they changed it comcast changed.

But now my wireless is extremely slow, and it won't go anywhere past Google.com and the search... any idea what is going on?


* And I reset the router by pushing a pin in the reset hole for 20 seconds, as the instructions said to do.

Edited by Whitney Arruda, 11 June 2010 - 09:24 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users