Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Nothing Can Be Found UNder Master?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 DarkLabel

DarkLabel

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:04 PM

Posted 08 October 2005 - 01:45 PM

Alright heres my prob, I was messing with the BIOs and now nothing can be found unfer Master IDE Cable. My HD can only boot from Slave. Help :/

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:10:04 PM

Posted 08 October 2005 - 09:46 PM

In the BIOS the first drive, Primary Master should be set to AUTO. Worst case remove the mother board battery for a minute and everything should return to the default settings.
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users