Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sony Viao PCG-7V2L Laptop Won't Startup


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 scardona

scardona

  • Members
  • 15 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:32 PM

Posted 03 June 2010 - 02:34 PM

Hey All,

My Sony Viao laptop will not startup. When I hit the power button, I get the Viao splash screen and then nothing happens. I have tried booting into safe mode but can't and even tried doing a memory scan but nothing is helping.

The computer is running Vista. I even tried with a startup cd and the computer still will not start up. Reseating memory had not effect either.

Help!!! Thanks in advance!

Take care,

Zires

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 scardona

scardona
  • Topic Starter

  • Members
  • 15 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:32 PM

Posted 14 June 2010 - 09:46 AM

Hey,

I'm sorry...but I still need help...please!!!

Thanks

Zires

#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,866 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:10:32 PM

Posted 14 June 2010 - 10:10 AM

You mean that you tried to run a diagnostic of your RAM...and it did not run from CD?

Have you tried Sony recovery/restore mechanisms?

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users