Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Holy Mecha of Possible Virus's, Chrome won't work, google redirect, DNS disabled.


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 Avron

Avron

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:51 PM

Posted 31 May 2010 - 05:28 AM

Lets start at the begging, my Chrome just stopped working one day, I thought it was a .net framework update that had caused it stop working as it had in the past so I just switched back to Firefox until an update would come out. But about two weeks later, I know two weeks im a dumbass, I started getting google redirects and I have Antivirius XP installed on my computer, i preceded to remove it with MBAW and kicked its ass out of my registry but it came back and back and back. Now it seems to be gone but today I got Antivirus Soft, I killed it as well but now my redirects are back, Super-Anti, Spybot, MWAB and Spyware doctor just do not find anything. I've went all over my registry and I think I have it not working again, but I know it will come back. Also when I restart I have to re-enable themes, sound drivers and my DNS server so i can have an IP. Help, if you can =/.


I can post any logs needed, I have Hijack this and can get other programs.


Also sometimes I just have to restart my computer because my internet dies and I also can't open task manager, I don't know if that's a virus, Gives me like a failed to initialize visualize error.

Edited by Avron, 31 May 2010 - 05:33 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Avron

Avron
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:51 PM

Posted 31 May 2010 - 01:24 PM

After several more scans I'm not getting anything so I don't now if its still there, I unplugged my modem when I did these set of scans. Also im showing these exact symptoms, http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/320375/windows-xp-theme-is-no-longer-seen-along-with-no-internet-access-whatsoever/ and http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic320488.html


Edit: I'm getting my Google searches re-directed again.

Edited by Avron, 31 May 2010 - 01:28 PM.


#3 Avron

Avron
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:51 PM

Posted 31 May 2010 - 05:45 PM

I think this might be in the wrong forum can this be moved to Trojan, Malware, Virus forum.

#4 Avron

Avron
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:51 PM

Posted 31 May 2010 - 07:59 PM

Sorry if bumping is bad, anyone out there that can give me a hand?

#5 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 36,805 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:12:51 AM

Posted 01 June 2010 - 10:30 PM

Hello,

Now that you have posted a log here: http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/320699/internet-disabled-themes-disabled-brower-hijacking/ you should NOT make further changes to your computer (install/uninstall programs, use special fix tools, delete files, edit the registry, etc) unless advised by a MRT Team member, nor should you ask for help elsewhere. Doing so can result in system changes which may not show in the log you already posted. Further, any modifications you make on your own may cause confusion for the helper assisting you and could complicate the malware removal process which would extend the time it takes to clean your computer.

From this point on the MRT Team should be the only members that you take advice from, until they have verified your log as clean.

Please be patient. It may take a while to get a response because the MRT Team members are EXTREMELY busy working logs posted before yours. They are volunteers who will help you out as soon as possible. Once you have made your post and are waiting, please DO NOT make another reply until it has been responded to by a member of the MRT Team. Generally the staff checks the forum for postings that have 0 replies as this makes it easier for them to identify those who have not been helped. If you post another response there will be 1 reply. A team member, looking for a new log to work may assume another MRT Team member is already assisting you and not open the thread to respond.

Please be patient. It may take several days to get a response but your log will be reviewed and answered as soon as possible. I advise checking your topic once a day for responses as the e-mail notification system is unreliable.

To avoid confusion, I am closing this topic. Good luck with your log.

Orange Blossom :thumbsup:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users