Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Spybot problem - can't see whole block; can't see choices


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 help!

help!

  • Members
  • 89 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:00 AM

Posted 04 October 2005 - 11:50 AM

Hi,
hope someone can help!

I use spybot regularly with no problem; but when I startup, sometimes I get the screen "spybot - search and destroy has detected an important registry entry that has been changed"; which is fine, but for some reason, I can't "see" the whole block; it's cutting off the 2 choices at the bottom of the screen; I can see there are 2 choices, but I can't read what they are.

there is a choice on the left and one on the right

there's no way to make the box bigger

I'm not having, not have I had any other computer problems with my relatively new sony vaio xp with tons of hard drive and ram

thanks!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jchedot

jchedot

  • Members
  • 66 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:00 PM

Posted 04 October 2005 - 01:53 PM

If you are using version 1.4 with Tea Timer enabled see this post at Net Integration forum.
I finally got it all together, now if I could just remember where I put it.

#3 help!

help!
  • Topic Starter

  • Members
  • 89 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:00 AM

Posted 04 October 2005 - 03:33 PM

thanks sooo much........... : )
whew! it's not me!

#4 jchedot

jchedot

  • Members
  • 66 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:00 PM

Posted 04 October 2005 - 04:32 PM

Glad I could help.
I finally got it all together, now if I could just remember where I put it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users