Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cannot connect to Internet in Ubuntu 10.04 !


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Yashwanthkumar Mohan

Yashwanthkumar Mohan

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chennai,TN,India.
  • Local time:03:05 PM

Posted 27 May 2010 - 03:37 AM

Please help me guys!
My modem is Huawei Quidway WA1003A!
I cannot connect to the internet.
I have connected it through an ethernet card and through a USB.
My ethernet card : Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC.
My USB driver : Quidway WA1003A Serires USB Remote NDIS driver.
I can connect with the same modem in windows XP but can't connect in Ubuntu.
Ubuntu shows two wired connections Auto eth1 and Auto eth0 Both work but I can't establish a ADSL connection.
I tried sudo pppoeconf command but it doesn't detect any PPPoE concentrators in both the Devices.
Please help me guys.I really want to try Ubuntu.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 1002 Richard S

1002 Richard S

  • Members
  • 277 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sussex, UK.
  • Local time:09:35 AM

Posted 27 May 2010 - 12:08 PM

Hi,
Have a look at answer #10 here to see if that helps:

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1...Quidway+WA1003A!

Richard




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users