Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sleeop mode don't work


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 dbonniwell

dbonniwell

  • Members
  • 40 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:42 AM

Posted 23 May 2010 - 07:37 AM

Hello,
I have Vista Ultimate for the OS on my system.
I like to use sleep mode to save on electricty.
Up until recently it has been working just fine. Not sure if I did anything but I was playing around with Acronis.
Now when I use it, the computer does not shut down all the way but the monitor does. I can hear the fans in the case turning, They should go off from past experience.
When in sleep mode all you have to do is hit a key on the keyboard or mouse or even ON switch and it comes to life from where I left off. I checked the settings in the control panel under power settings and they seem fine.
Is there any thing I can check?
Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users