Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

"HTML/Infected.WebPage.Gen" infection


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 rado1978

rado1978

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:58 PM

Posted 18 May 2010 - 11:56 AM

Hallo, i hope i am on the right place...i have a problem with the virus called HTML/Infected.WebPage.Gen:

when i start the computer, something is trying to run, but avira antivirus can hold it - i just click <remove>. But on the next start of computer it is the same. So i think the virus is still in computer. I have done the full scan with no results. I have also the spyware doctor active and i have also done full scan. But the virus is still there.


Avira is reporting this:

The file 'C:\Documents and Settings\MaRa\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\Q5RQ4BTE\ahmedriad75_jeeran_com[1].htm'
contained a virus or unwanted program 'HTML/Infected.WebPage.Gen' [virus]

Intrenet explorer is trying to connect to : http://ahmedriad75.jeeran.com/ - but Avira stops it .

Can someone please look at it to find out what to do next ?

Thank you very much,

Radovan

Edited by rado1978, 19 May 2010 - 12:30 AM.
Moved from Virus, Trojan, Spyware, and Malware Removal Logs ~BP


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users