Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

HELP Needed for Rootkit removal please!!!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 hungryandconfuzed

hungryandconfuzed

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:36 PM

Posted 16 May 2010 - 06:56 AM

Ok, i'll start from the beginning. Few months ago I was running a full scan with Avira when it kept coming up with the same rootkit trojan. After a few days of it, it finally stopped and I thought i finally got rid of it.
However, the next day, when i tried to log into my PC, it was stuck in this continous reboot loop. Went into Safemode and configured it to a point where it was still infected, but was better (or in other words, would let me log in and not reboot continously).

Since then my mouse is being played with (randomly darts across the screen), my computer is SLOW and neither Avira or Malwarebytes can find the source of the problem. I know the rootkit is still there because I never removed it properly but I don't know where it is and how to get rid of it.

I've tried:
Avira Rescue CD = Didn't find any detections but over 70 'warnings' which I couldn't do anything about
Avira AntiRootkit Tool = Wouldn't start. Kept popping up the same message: 'The integrity check of one component cannot be checked. The application will exit.'
System Restore = Cancelled when someone told me that the rootkit would just follow me unless I got rid of it properly
Safemode scan = Didn't find anything
Uninstalling Avira and installing Avast = Couldn't scan with Avast (was disabled or something preventing me from using it). Reinstalled Avira now.

What do I do?

Edited by Orange Blossom, 16 May 2010 - 03:31 PM.
Move to AII as no logs posted. ~ OB


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 36,808 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:11:36 PM

Posted 16 May 2010 - 05:39 PM

Hello,

Please follow the instructions in ==>This Guide<== starting at step 6.

Once the proper logs are created, then make a NEW TOPIC and post it ==>HERE<== Please a description of your computer issues and what you have done to try to resolve them.

If you can produce at least some of the logs, then please create the new topic. If you cannot produce any of the logs, then post back here and we will provide you with further instructions.

Orange Blossom :thumbsup:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users