Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

missing icons


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 and49288

and49288

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:46 AM

Posted 30 September 2005 - 07:21 AM

Hi all ,have a problem on start up .Icons are missing. when i start in safe mode some icons are there but not working properly.When i restart in normal mode,there are no icons.In safe mode sfc scannow doesint work,msconfig either.Seems that some of the drivers arent working. can you help.

Nothing to work with in normal mode.Canot use system restore in safe mode either ,no prograams.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 spywaredr

spywaredr

  • Members
  • 48 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Wallingford,Ct.,U.S.A.
  • Local time:03:46 AM

Posted 01 October 2005 - 11:33 AM

look in,
start,properties,taskbar,hide inactive icons,customize.
select always show-always hide




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users