Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problem with search function in browsers


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 cvrak

cvrak

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:49 AM

Posted 12 May 2010 - 08:38 AM

Yesterday I made a stupid move and i installed a codec pack, although Norton 2010 has warned me not to.
After that I face the following problem:
In Explorer, when i try to make a search I get this message from Norton "An intrusion attempt by c36996639.cn was blocked". The description is "Network traffic fromc36996639.cn/---- a lot of random numbers and letters---- matches the signature of a known attack. The attack was resulted from \DEVICE\HARDDISKVOLUME2\PROGRAM FILES\INTERNET EXPLORER\IEXPLORER.EXE"
In Safari, I get the same message and the browser closes.

I run Malwarebytes Anti-Malware, 5 bad items were detected and removed, but the problem remains.

I use Vista Home edition in a Acer Aspire 8930 Netbook, with Intel Core 2 Duo P7350 2GHz with 4 GB Ram

Pls advice

Edited by Orange Blossom, 12 May 2010 - 06:08 PM.
Move to AII as no logs posted. ~ OB


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users