Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I need some questions answered pls help


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 vigi

vigi

  • Members
  • 20 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:59 AM

Posted 06 May 2010 - 07:54 PM

Hey guys.

I have reinstalled windows xp on my computer using a system restore disc. I have installed norton and malwarebytes. I use msn explorer. Ie 6, which Im goin to update to ie 8. I also have google chrome. All right, I installed msn explorer and it went to msn's homepage. Then I installed google chrome by going to the chrome website with ie 6. Then I scan my computer with malwarebytes after installing it, and I already have 7 infected items. Why is that, cause of ie 6? Or us hacker listening to me or attacking or something? Pls do reply. :thumbsup:


Mod Edit:Moved from XP to Am I Infected forum as you are ~~boopme

Edited by boopme, 06 May 2010 - 09:09 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:04:59 PM

Posted 06 May 2010 - 08:02 PM

Hi vigi -

Please update your Malwarebytes again and run a Quick Scan to see if any of these problems still exist - Version 4073 is the current update -

Thank You - :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users